Hem > Redigera en etikett > Lägg till ett nytt textblock på din etikett

Lägg till ett nytt textblock på din etikett

Om du vill skriva ut etiketter med flera separata textavsnitt kan du infoga upp till fem olika textblock på samma etikett.
image
  • Om du vill lägga till ett nytt block med antingen text eller tomma rader till höger om den aktuella texten håller du image intryck och trycker sedan samtidigt på image.
    Markören flyttas till början av det nya blocket.
    image
    image
    • Om du vill ändra teckenattributen för ett textblock följer du stegen för att ändra teckenattributen för en textrad.
    • Det finns högst fem block per etikett.