Hjem > Før du bruker etikettskriveren > Varemerker og lisenser

Varemerker og lisenser

• Android er et varemerke som tilhører Google LLC.
  • Google Play og Google Play-logoen er varemerker som tilhører Google LLC.
  • Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker av Brother Industries, Ltd. skjer under lisens. Andre varemerker og foretaksnavn tilhører sine respektive eiere.
  • QR Code er et registrert varemerke som tilhører DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Mac, iPad, iPhone og iPod touch er varemerker som tilhører Apple Inc.
  • QR Code Generating Program Copyright © 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Deler av denne programvaren er under copyright © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Med enerett.

Alle vare- og produktnavn for selskaper som vises på Brother-produkter, i relaterte dokumenter og annet materiale, er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører disse respektive selskapene.