Hovedvindu til P-touch Transfer Manager (Windows)

image
  1. Menylinje
    Gir tilgang til forskjellige kommandoer gruppert under hver menytittel (menyene Fil, Rediger, Vis, Verktøy og Hjelp) i henhold til funksjonene deres.
  2. Skrivervelger
    Brukes til å velge en skriver å overføre dataene til. Når du velger en skriver, inneholder datalisten bare dataene som kan sendes til den valgte skriveren.
  3. Malliste
    Viser en liste over malene i den valgte mappen.
  4. Forhåndsvisning
    Viser en forhåndsvisning av malene i mallisten.
  5. Mappeliste
    Viser en liste over mapper og skrivere. Når du velger en mappe, vises malene i den valgte mappen i mallisten. Hvis du velger en skriver, vises gjeldende maler og andre data som er lagret i skriveren.
  6. Verktøylinje
    Gir tilgang til ofte brukte kommandoer.

Ikoner for verktøylinje

Ikon Knappenavn Funksjon
image
Overfør Klikk for å overføre maler og andre data fra datamaskinen til skriveren.
Lagre overføringsfil

(Når de ikke er koblet til en skriver)

Klikk for å endre filtype for dataene som skal overføres til andre programmer.

De tilgjengelige grensesnittene kan variere avhengig av modellen.

image
Sikkerhetskopiering Klikk for å hente malene og andre data lagre på skriveren og lagrer dem på datamaskinen.
image
Åpne Klikk for å åpne den valgte malen.
image
Søk Klikk for å søke etter maler eller andre data som er registrert i P‑touch Library.
image
Visningsstil Klikk for å endre stilen for filvisning.