Hjem > Konfigurer etikettskriveren > Angi tid for automatisk avslåing

Angi tid for automatisk avslåing

Etikettskriveren har en strømsparingsfunksjon som automatisk slår seg av hvis du ikke trykker på noen taster i løpet av en angitt tidsperiode, under visse bruksbetingelser. Uansett om du bruker nettadapteren eller batteriene, kan du endre tiden for automatisk avslåing.
  1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Innst.], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Automatisk avslåing], og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Nettadapter] eller [Batteri], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge ett av følgende alternativer:
    Beskrivelse
    Nettadapter

Av

1 t

2 t

4 t

8 t

Batteri

5 min

10 min

30 min

6. Trykk på OK.