Hjem > Konfigurer etikettskriveren > Slå oppdagelse av tapefarge av/på

Slå oppdagelse av tapefarge av/på

Du kan få en mer nøyaktig forhåndsvisning av etiketten du lager ved å angi oppdagelsesfunksjonen av tapefargen til [] i etikettvisningsmodus. Etikettskriveren oppdager fargen på tapen og viser etikettbildet på LCD-skjermen med samme tapefarge.

Standardinnstillingen er [].

1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Innst.], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Tapefarge], og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge [] eller [Av], og trykk deretter på OK.
MERK

Funksjonen for oppdagelse av tapefarge er ikke tilgjengelig på enkelte tapekassetter. I dette tilfellet vises etikettbildet på LCD-skjermen som sort tekst på hvit bakgrunn.