Hjem > Bruke filminnet > Skrive ut, åpne, slette eller markere en lagret etikett

Skrive ut, åpne, slette eller markere en lagret etikett

1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Fil], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge en fil, og trykk deretter på OK.
  4. Gjør ett av følgende:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Skriv ut
    1. Trykk på image eller image for å vise Skriv, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å endre antall eksemplarer, og trykk deretter på image eller OK.
    Åpne
    Trykk på image eller image for å vise Åpne, og trykk deretter på OK.
    Slett
    1. Trykk på image eller image for å vise Slett, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på OK.

Meldingen Slette? vises.

3. Trykk på OK.

Hvis du vil skrive ut en lagret etikett fra filvalgskjermen, velger du etiketten ved hjelp av image eller image, og trykker deretter på image.

Merking

Lagrede filer kan organiseres i forskjellige fargekodede kategorier. Fargevalgene vises på venstre side av filnavnet på filvalgskjermen.

1. Trykk på image eller image for å vise Merking, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å velge en farge, og trykk deretter på OK.