Hjem > Konfigurer etikettskriveren > Installere batterier

Installere batterier

For å sikre at minnet sikkerhetskopieres, anbefaler vi å bruke seks nye alkaliske AA-batterier (LR6) sammen med nettadapteren.
MERK
  • For å beskytte og sikkerhetskopiere etikettmaskinens minne anbefaler vi å ha alkaliske AA-batterier installert i etikettskriveren når nettadapteren er koblet fra.
  • Når strømmen er koblet fra i mer enn to minutter, slettes alle tekst- og formateringsinnstillinger. Eventuelle tekstfiler som er lagret i minnet, og alle klokkeinnstillinger, slettes også.
  • Ta ut batteriene hvis du ikke har tenkt å bruke etikettskriveren på en lengre periode.
  • Ikke kast batteriene sammen med vanlig husholdningsavfall, men sørg for å levere det inn på en gjenvinningsstasjon. Pass på at du følger alle gjeldende delstatlige, kommunale og lokale forskrifter.
  • Når du oppbevarer eller kasserer batterier, må de isoleres (for eksempel med cellofantape, som anvist i illustrasjonen) for å forhindre kortslutning.

image

1. Cellofantape
    2. Alkalisk batteri
  1. Åpne batteridekselet.
    image
  2. Sett inn seks alkaliske AA-batterier (LR6).
    Pass på at de er satt inn riktig vei.
    image
  3. Lukk batteridekselet.
    image

Batteriet tas ut i omvendt rekkefølge.