Hjem > Konfigurer etikettskriveren > Tastaturoversikt

Tastaturoversikt

image
  1. Strøm
    Trykk for å slå etikettskriveren på eller av.
  2. Hjemme/Bluetooth
    Trykk for å gå tilbake til startskjermen. Hvis du vil slå på Bluetooth på eller av, trykker du på Hjemme/Bluetooth- og Skift-tasten samtidig.
  3. Fjern
    Trykk for å fjerne all tekst og alle utskriftsinnstillinger.
  4. Esc
    Trykk for å avbryte den pågående handlingen.
  5. Markør
    Trykk for å flytte markøren i pilens retning.
  6. OK
    Trykk for å velge alternativet som vises.
  7. Funksjon
    Trykk for å velge en funksjonsmeny.
    Hvis du vil vise attributtene, trykker du på Funksjon- og Skift-tasten samtidig.
  8. Forhåndsvisning/Mate&kutte
    Trykk for å se et bilde av etiketten før du skriver ut.
    Hvis du vil mate tapen, trykker du på Forhåndsvisning/Mate&kutte- og Skift-tasten samtidig.
  9. Skriv ut/Utskriftsalternativer
    Trykk for å skrive ut.
    Hvis du vil angi utskriftsalternativer, trykker du på Skriv ut/Utskriftsalternativer- og Skift-tasten samtidig.
  10. Tilbake
    Trykk for å slette alle tegn til venstre for markøren.
  11. Aksent
    Trykk for å velge og sette inn et aksenttegn.
  12. Symbol
    Trykk for å velge og sette inn et symbol fra symbolmenyene.
  13. Enter
    Trykk for å bekrefte valget.
  14. Skala/zoom
    Trykk på for å endre forhåndsvisningens forstørrelse.
  15. Mellomrom
    Trykk for å sette inn et mellomrom.
    Trykk for å gå tilbake til standardverdien.
  16. Caps
    Trykk for å bare bruke store bokstaver.
    Når Caps-modus er på, skrives det kun med store bokstaver.
  17. Skift

Trykk og hold inne når du trykker på en bokstav eller talltast for å skrive en stor bokstav eller symbolet som står på talltasten.

Hvis du vil flytte markøren til begynnelsen av forrige eller neste blokk, trykker du på Skift- og image- eller image-tasten samtidig.

Hvis du vil flytte markøren til begynnelsen eller slutten av den gjeldende linjen, trykker du på Skift- og image- eller image-tasten samtidig.