Hjem > Skriv ut etiketter med mobile enheter > Installere Brother iPrint&Label-appen

Installere Brother iPrint&Label-appen

Bruk Brothers iPrint&Label-app til å skrive ut direkte fra din iPhone, iPad, iPod touch og mobile Android-enheter.
App Funksjoner

Brother iPrint&Label

Opprett etiketter til bedriftsbruk, inkludert strekkoder, etiketter til kontorutstyr og etiketter for mappefaner.
Du finner mer informasjon om mobilappene som er tilgjengelige for skriveren på https://support.brother.com/g/d/f5f9