Hjem > Skrive ut etiketter > Skrive ut overførte maler > Skrive ut overførte maler fra databasen

Skrive ut overførte maler fra databasen

1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Overførte maler], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge malen du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Skriv ut fra database], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image, image, image eller image for å velge den første posten i området du vil skrive ut.
  6. Trykk på image, image, image eller image for å velge den siste posten i området du vil skrive ut.
    Postene i det valgte området utheves på LCD-skjermen.
  7. Trykk på image eller image for å vise [Skriv], og trykk deretter på OK.
image
Maksimalt antall tegn som kan skrives ut for én overført mal, er 1500 tegn. Linjeskift og tekstblokker reduserer det maksimale antallet.