Angi klokkeslett og dato

Angi klokkeslettet og datoen i klokkeinnstillingen. Etter at du har angitt klokkeslettet og datoen, kan du legge til denne informasjonen på etiketten hjelp av Klokkeslett og dato-funksjonen.
  1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Innst.], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Still klokke], og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å angi året.
  5. Trykk på image eller image for å gå til neste felt.
  6. Trykk på image eller image for å oppdatere feltet.
  7. Trykk på OK.
MERK
  • Du kan også bruke enhetens talltaster til å legge inn klokkeslett og dato.
  • Klokkeslett og dato blir aktive så snart du trykker på OK.
  • Du kan sikkerhetskopiere innstillingene dine for klokkeslett og dato selv når enheten ikke er koblet til strømkilden, ved å sette inn to alkaliske AA-batterier (LR6).