Hjem > Redigere en etikett > Legge til en ny blokk med tekst på etiketten

Legge til en ny blokk med tekst på etiketten

Hvis du vil skrive ut etiketter med flere, adskilte tekstdeler, kan du legge inn opptil fem ulike tekstblokker på den samme etiketten.
image
  • Du kan legge til en ny blokk med enten tekst eller tomme linjer til høyre for den gjeldende teksten, trykke på og holde inne image og deretter trykke på image samtidig.
    Markøren flyttes til begynnelsen av den nye blokken.
    image
    image
    • Du kan endre tegnattributtene til en tekstblokk ved å følge trinnene for endring av tegnattributtene for en linje med tekst.
    • Du kan ha maksimalt fem blokker per etikett.