Koti > Tarran muokkaaminen > Päivämäärä- ja kellonaikatoiminnon käyttäminen > Kellonajan ja päivämäärän muodon asettaminen

Kellonajan ja päivämäärän muodon asettaminen

Tämä tarratulostin tarjoaa erilaisia kellonaika- ja päivämäärämuotoja, joita voidaan käyttää tarrassa. Valitse joko analoginen tai digitaalinen tyyli.
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Päivän & ajan muoto], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image, jolloin [Päiväys] tai [Aika] tulee näyttöön.
  5. Määritä muoto painamalla image tai image.
  6. Paina OK-painiketta.