Koti > Tarran muokkaaminen > Päivämäärä- ja kellonaikatoiminnon käyttäminen > Kellonajan ja päivämäärän asettaminen

Kellonajan ja päivämäärän asettaminen

Kelloon on asetettava kellonaika ja päivämäärä. Kun olet asettanut päivämäärän ja kellonajan, voit lisätä nämä tiedot tarraasi Aika ja päivämäärä -toiminnolla.
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Aseta kello], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Aseta vuosi painamalla image tai image.
  5. Siirry seuraavaan kenttään painamalla image tai image.
  6. Päivitä kenttä painamalla image tai image.
  7. Paina OK-painiketta.
HUOMAUTUS
  • Voit myös käyttää laitteen numeronäppäimiä kellonajan ja päivämäärän syöttämiseen.
  • Kellonaika ja päivämäärä ovat aktiivisia heti kun OK-painiketta painetaan.
  • Voit varmistaa päivämäärän ja kellonajan asetusten säilymisen, kun laitettasi ei ole kytketty virtalähteeseen, asentamalla laitteeseen kaksi AA-alkaliparistoa (LR6).