Home > Labels afdrukken > Een snijoptie selecteren > Opties voor het afsnijden van de tape

Opties voor het afsnijden van de tape

In de tabel Opties geven deze visuele patronen de verschillende delen van het label aan (zoals aangegeven in de kolom Voorbeeld).
image
Afdrukgebied
image
Marge
image
Lamineermarge
Instelling
Beschrijving
Voorbeeld
Smalle marge

Er wordt automatisch een stuk lege tape afgesneden voordat het eerste label wordt afgedrukt. Daarna wordt de tape afgesneden na elk label dat wordt afgedrukt, waardoor er aan beide zijden van elk label een marge van 2 mm overblijft.
  • Als de labellengte circa 23 mm of meer is
    image
    1. Circa 23 mm
    2. 2 mm
  • Als de labellengte circa 23 mm of minder is
    image
    1. Circa 23 mm
    2. 2 mm
Brede marge

Snijdt de tape automatisch af na elk afgedrukt label met een marge van 25 mm aan beide zijden.

image
  1. Circa 23 mm
  2. 2 mm
Ketting

• Er wordt automatisch een stuk lege tape afgesneden voordat het eerste label wordt afgedrukt. Daarna wordt de tape afgesneden na elk label dat wordt afgedrukt, waardoor er aan beide zijden van elk label een marge van 2 mm overblijft.
  • De tape wordt niet doorgevoerd en ook niet afgesneden nadat het laatste label is afgedrukt. Druk tegelijkertijd op image en image om de tape door te voeren en af te snijden.
image
  1. Circa 23 mm
  2. 2 mm
  3. Afsnijpositie
Geen snede

• Selecteer deze instelling bij het afdrukken van meerdere exemplaren van een label, of bij gebruik van textielopstrijktape of andere speciale tape die niet door de tapesnijder van de labelprinter kan worden afgesneden.
  • De tape wordt niet doorgevoerd en ook niet afgesneden nadat het laatste label is afgedrukt.
    • Druk tegelijkertijd op image en image om de tape door te voeren en af te snijden.
    • Bij gebruik van speciale tape die niet door de tapesnijder van de labelprinter kan worden afgesneden, moet u de tapecassette uit de labelprinter verwijderen en een schaar gebruiken om de tape af te knippen.
image
  1. 23 mm
  2. 2 mm
Spec. tape
  • Selecteer deze instelling als u speciale tape gebruikt.
image
  1. Circa 23 mm
  2. 2 mm