Home > Voordat u de labelprinter gaat gebruiken > Definities van opmerkingen

Definities van opmerkingen

In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en aanduidingen gebruikt:

image GEVAAR

GEVAAR duidt op een naderende gevaarlijke situatie die, indien genegeerd, kan leiden tot de dood of zwaar lichamelijk letsel.

image WAARSCHUWING

WAARSCHUWING geeft een mogelijk gevaarlijke situatie aan die, indien genegeerd, kan leiden tot de dood of zwaar lichamelijk letsel.

image VOORZICHTIG

VOORZICHTIG geeft een mogelijk gevaarlijke situatie aan die, indien genegeerd, lichte of matige verwondingen tot gevolg kan hebben.

BELANGRIJK

BELANGRIJK geeft een mogelijk gevaarlijke situatie aan die, als deze niet wordt voorkomen, kan resulteren in schade aan eigendommen, storingen of een niet-werkend product.

OPMERKING OPMERKING geeft informatie over de bedieningsomgeving, installatievoorwaarden of speciale gebruiksvoorwaarden.
image

Het tippictogram bevat nuttige hints en extra informatie.

Vet

Vetgedrukte tekst verwijst naar knoppen op het bedieningspaneel van het apparaat of het scherm van de computer.

Cursief

Cursief gedrukte tekst benadrukt een belangrijk punt of verwijst naar een verwant onderwerp.

Courier New

Tekst in het lettertype Courier New betreft meldingen die op het LCD-scherm van het apparaat worden weergegeven.