Home > De labelprinter installeren > De taal instellen

De taal instellen

Als de labelprinter voor de eerste keer wordt ingeschakeld, wordt het scherm voor taalselectie weergegeven. Selecteer de taal met image of image en druk vervolgens op OK.

1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [In- stellingen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om [Taal] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of op image om uw taal te selecteren en druk vervolgens op OK.