Gegevens uit de printer verwijderen (Windows)

Voer onderstaande stappen uit als u alle sjablonen en andere gegevens die op de printer zijn opgeslagen te verwijderen:
  1. Verbind de computer met de labelprinter en schakel de labelprinter in.
    De modelnaam van de printer wordt naast het printerpictogram in de mapweergave weergegeven.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de printer en selecteer het menu Alles verwijderen.
    image

Er wordt een bevestiging weergegeven.

image
  3. Klik op OK.
    Alle sjablonen en andere gegevens die op de printer zijn opgeslagen worden verwijderd.