Home > Een label bewerken > Tekenkenmerken instellen > Tekenkenmerken toepassen op een teken

Tekenkenmerken toepassen op een teken

Als u de tekst opmaakt, kunt u het gekozen tekenkenmerk op het LCD-scherm bekijken.
  1. Typ de gewenste tekst.
  2. Druk op image.
  3. Druk op image of image om een kenmerk te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om een waarde in te stellen voor het kenmerk en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image om terug te keren naar het tekstinvoerscherm.