Home > Problemen oplossen > De versie-informatie controleren

De versie-informatie controleren

Het versienummer van de firmware en andere gegevens kunnen op het LCD-scherm worden weergegeven. U hebt deze gegevens soms nodig als u Brother belt met een vraag over het gebruik of over de garantie.
  1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [In- stellingen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om [Versie-informatie] weer te geven en druk vervolgens op OK.