Home > Labels maken en afdrukken op de computer > Labels maken en afdrukken met P-touch Editor (Mac)

Labels maken en afdrukken met P-touch Editor (Mac)

Download P-touch Editor vanuit de App Store en installeer het programma op uw Mac.

Installeer P‑touch Editor zodat u de labelprinter kunt gebruiken met uw Mac-computer.

1. Dubbelklik op Macintosh HD>Programma’s en dubbelklik vervolgens op het pictogram Brother P-touch Editor.
  2. Nadat P-touch Editor is gestart, klikt u op New (Nieuw) om een sjabloon te selecteren, maakt u een nieuwe lay-out of opent u een bestaande lay-out.
    image
  3. Selecteer de afdrukinstellingen.
  4. Klik op het pictogram Print (Afdrukken).