Home > Een label bewerken > Bloklay-outs gebruiken

Bloklay-outs gebruiken

Voor het rangschikken van tekstregels op een label kunnen meerdere bloklay-outs worden gebruikt. Dit is afhankelijk van de tapebreedte. Selecteer een van de opties voor bloklay-outs, voer de tekst in en maak de tekst desgewenst op. Als u wilt zien welke opties beschikbaar zijn voor de tape die u gebruikt, imageimage Verwante informatie: Opties voor bloklay-out.
  1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [Auto opmaak] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om [Blok lay-outs] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de gewenste tapebreedte te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om de gewenste bloklay-out te selecteren en druk vervolgens op OK.
  6. Voer uw tekst in en druk op OK.
  7. Herhaal deze stappen voor elk tekstvak en druk vervolgens op OK.
  8. Druk op OK om het menu Afdrukken weer te geven.
  9. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer [Af- drukken] en druk vervolgens op OK.
    • Druk op image of image om een van de volgende opties te selecteren:
      image
    Optie
    Beschrijving
    Bewerk.

Wijzig de tekst.

Opslaan

Sla het label op.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: Het bestandsgeheugen gebruiken.

Menu

De instellingen voor het lettertype, de uitlijning of het kader wijzigen.

Voorbeeld

Het label bekijken voordat u het gaat afdrukken.

Druk op image om het zoompercentage van het LCD-scherm te wijzigen.

Afdruk opties

Selecteer de afdrukopties.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: Labels afdrukken.

10. Druk op image of image om het gewenste aantal labels te selecteren en druk vervolgens op image of OK.
image

Als de breedte van de huidige tapecassette niet overeenkomt met de ingestelde breedte voor de geselecteerde lay-out, wordt er een foutmelding weergegeven op het moment dat u het label wilt gaan drukken. Druk op image of een willekeurige toets om de foutmelding te verwijderen en plaats een juiste tapecassette.