Home > Sjablonen beheren en opslaan (P-touch Library) > Sjablonen bewerken met P-touch Library (Windows)

Sjablonen bewerken met P-touch Library (Windows)

1. Start P-touch Library.
    • Windows 11

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Library.

*Of de map van Brother P-touch wordt gemaakt, is afhankelijk van het besturingssysteem van de computer.

• Windows 10:

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Library.

• Windows 8.1:

Klik op het pictogram P-touch Library in het scherm Toepassingen.

Het hoofdvenster wordt geopend.
    image
    Een overzicht van de pictogrammen op de werkbalk
    Pictogram Naam knop Functie
    image
    Openen Klik om de geselecteerde sjabloon te openen.
    image
    Afdrukken

Klik om de geselecteerde sjabloon af te drukken.

image
    Zoeken Klik om sjablonen te zoeken die zijn opgeslagen in P‑touch Library.
    image
    Weergave wijzigen Klik om de stijl van de bestandsweergave te wijzigen.
  2. Selecteer de sjabloon die u wilt bewerken en klik vervolgens op Openen.
    Nu kunt u de sjabloon gaan bewerken.