Home > De labelprinter installeren > Batterijen plaatsen

Batterijen plaatsen

Voor het maken van back-ups van het geheugen raden wij aan om naast de netspanningsadapter ook zes nieuwe AA-alkalinebatterijen (LR6) te gebruiken.
OPMERKING
  • Voordat u de netspanningsadapter uit het stopcontact haalt, plaatst u de AA-alkalinebatterijen (LR6) in de labelprinter zodat er een back-up kan worden gemaakt en wordt voorkomen dat het geheugen wordt gewist.
  • Wanneer de voeding langer dan twee minuten is losgekoppeld, worden alle tekst- en opmaakinstellingen gewist. Eventuele tekstbestanden die in het geheugen zijn opgeslagen, worden ook gewist.
  • Verwijder de batterijen als u de labelprinter langere tijd niet gaat gebruiken.
  • Lever oude batterijen in bij een officieel inzamelpunt en gooi ze niet weg bij het normale afval. Houd u aan alle nationale en lokale voorschriften.
  • Wikkel de batterijen bijvoorbeeld in plakband (zoals hieronder aangegeven) wanneer u ze wilt opbergen of weggooien om te voorkomen dat ze kortsluiting veroorzaken.

image

1. Plakband
    2. Alkalinebatterij
  1. Open de klep van het batterijvak.
    image
  2. Plaats zes nieuwe AA-alkalinebatterijen (LR6).
    Zorg dat de batterijen met de polen in de juiste richting zijn geplaatst.
    image
  3. Sluit de klep van het batterijvak.
    image

Volg de installatie-procedure in omgekeerde volgorde als u de batterijen wilt verwijderen.