Home > De labelprinter installeren > Overzicht van het toetsenbord

Overzicht van het toetsenbord

image
  1. Aan/uit
    Druk op deze knop om de labelprinter in of uit te schakelen.
  2. Start/Bluetooth
    Druk op deze knop om terug te gaan naar het beginscherm. Druk tegelijkertijd op Start/Bluetooth en de knop Shift om Bluetooth in of uit te schakelen.
  3. Wissen
    Druk op deze knop om alle tekst- en afdrukinstellingen te wissen.
  4. Esc
    Druk op deze knop om de huidige bewerking te annuleren.
  5. Cursor
    Druk op deze knop om de cursor in de richting van de pijl te verplaatsen.
  6. OK
    Druk op deze knop om de weergegeven optie te selecteren.
  7. Functie
    Druk op deze knop om een functiemenu te selecteren.
    Als u de kenmerken wilt weergeven, drukt u tegelijkertijd op Functie en de knop Shift.
  8. Afdrukvoorbeeld/Feed&Cut
    Druk op deze knop om een afdrukvoorbeeld van het label weer te geven.
    Om de tape door te voeren drukt u tegelijkertijd op Afdrukvoorbeeld/Feed&Cut en de knop Shift.
  9. Afdrukken/Afdrukopties
    Druk op deze knop om het afdrukken te starten.
    Als u de afdrukopties wilt instellen, drukt u tegelijkertijd op Afdrukken/Afdrukopties en de knop Shift.
  10. Backspace
    Druk op deze knop om het teken links van de cursor te verwijderen.
  11. Accent
    Druk op deze knop om een teken met accent te selecteren en in te voegen.
  12. Symbool
    Druk op deze knop om een symbool uit de symboolmenu’s te selecteren en in te voegen.
  13. Entertoets
    Druk op deze knop om uw selectie te bevestigen.
  14. Schalen/Zoomen
    Druk op deze knop om het zoompercentage van het afdrukvoorbeeld te wijzigen.
  15. Spatie
    Druk op deze knop om een spatie in te voegen.
    Druk op deze knop om terug te gaan naar de standaardwaarde.
  16. Hoofdletters
    Druk op deze knop als u de hoofdlettermodus wilt inschakelen.
    Gebruik de hoofdlettermodus als u alle tekst in hoofdletters wilt typen.
  17. Shift

Houd deze knop ingedrukt terwijl u een letter of cijfer indrukt om een hoofdletter te typen of het symbool dat op de cijfertoets staat.

Druk tegelijkertijd op Shift en image of image om de cursor naar het begin van het vorige of volgende blok te verplaatsen.

Druk tegelijkertijd op Shift en image of image om de cursor naar het begin of eind van de huidige regel te verplaatsen.