Home > De labelprinter installeren > De helderheid van het scherm aanpassen

De helderheid van het scherm aanpassen

1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [In- stellingen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om [Aanpassing] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om [Helderheid display] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of op image om uw voorkeur te selecteren [-2 - +2], en druk vervolgens op OK.