Hjem > Opsætning af din labelprinter > Indstil automatisk slukning

Indstil automatisk slukning

Din labelprinter har en strømsparefunktion, som automatisk slukker maskinen, hvis der ikke er trykket på nogen tast i et bestemt tidsrum, under visse driftsbetingelser. Uanset om du bruger lysnetadapteren eller batterierne, kan du ændre det automatiske slukningstidspunkt.
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Autoslukfunktion], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Lysnetadapter] eller [Batteri], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Lysnetadapter

Fra

1 t.

2 t.

4 t.

8 t.

Batteri

5 min.

10 min.

30 min.

6. Tryk på OK.