Hjem > Udskrivning af labels > Vælg en indstilling for afskæring > Indstillinger for tapeafskæring

Indstillinger for tapeafskæring

I tabellen Indstillinger repræsenterer disse visuelle mønstre dele af din label som illustreret i kolonnen Eksempel.
image
Udskriftsområde
image
Margen
image
Lamineringsmargen
Indstilling
Beskrivelse
Eksempel
Lille margen

Klipper automatisk et stykke blank tape, før første label udskrives, og klipper derefter tapen, efter hver label er udskrevet, og efterlader en margen på 2 mm i begge ender af hver label.
  • Når labellængden er omtrent 23 mm eller mere
    image
    1. Omtrent 23 mm
    2. 2 mm
  • Når labellængden er omtrent 23 mm eller mindre
    image
    1. Omtrent 23 mm
    2. 2 mm
Stor margen

Skærer afskærer automatisk tapen, efter at hver label er udskrevet, så der bliver en margen på 25 mm i hver ende.

image
  1. Omtrent 23 mm
  2. 2 mm
Kæde

• Klipper automatisk et stykke blank tape, før første label udskrives og klipper derefter tapen, efter hver label er udskrevet og efterlader en margen på 2 mm i begge ender af hver label.
  • Når den sidste label er udskrevet, fremføres og klippes tapen ikke. Tryk på image og image samtidigt for at fremføre og klippe tapen.
image
  1. Omtrent 23 mm
  2. 2 mm
  3. Skæreposition
Ingen klip

• Vælg denne indstilling, når der udskrives flere kopier af en label, eller hvis der bruges stoftape til påstrygning eller anden specialtape, der ikke kan afskæres med tapeafskæringen på labelprinteren.
  • Når den sidste label udskrives, fremføres og klippes tapen ikke.
    • Tryk på image og image samtidigt for at fremføre og klippe tapen.
    • Når der anvendes specialtape, der ikke kan afskæres med labelprinterens tapeafskæring, skal tapekassetten fjernes fra labelprinteren og en saks bruges til at klippe tapen.
image
  1. 23 mm
  2. 2 mm
Specialtape
  • Vælg denne indstilling, når der anvendes speciel tape.
image
  1. Omtrent 23 mm
  2. 2 mm