Hjem > Rediger en label > Anvend funktionen klokkeslæt og dato > Indstil Tidsstempel, og føj klokkeslæt og dato til en label

Indstil Tidsstempel, og føj klokkeslæt og dato til en label

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Tidsstempelindstilling], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
    • [Tidsangiv.]

Brug [Tids- stempel] for at føje dato og klokkeslæt til enhver label.

1. Tryk på image eller image for at få vist [Tidsangiv.].
      2. Tryk på image eller image for at få vist [Auto] eller [Fast], og tryk derefter på OK.
        Indstilling Beskrivelse
        Auto
        • Positioner markøren der, hvor du ønsker, at klokkeslættet og datoen skal vises. Tryk image, tryk på image eller image for at vælge Tids- stempel, og tryk derefter på OK. Den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt (eller en fremtidig eller tidligere dato og klokkeslæt, hvis du tidligere har indstillet dem ved hjælp af Fremad -indstillingen) og et ur-ikon vises på displayet.
        • Når du kun trykker på image , vil den seneste dato og klokkeslæt blive udskrevet på labelen. Ur-ikonet udskrives ikke.
        Fast
        • Positioner markøren der, hvor du ønsker, at klokkeslættet og datoen skal vises. Tryk image, tryk på image eller image for at vælge Tids- stempel, og tryk derefter på OK. Den aktuelle dato og det klokkeslæt vises på displayet.
        • Når du trykker på image, vil dato og klokkeslæt blive udskrevet på labelen.

image
      Kontroller og bekræft indstillingerne for klokkeslæt og dato ved at placere markøren til venstre for ur-ikonet, og trykke på image, trykke på image eller image for at vælge [Tids- stempel], og derefter trykke på OK.
    • [Format]

Vælg hvilket klokkeslæt og datoformat, du vil bruge.

1. Tryk på image eller image for at vælge [Format].
      2. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede formatindstilling.
        Indstilling Beskrivelse
        Dato Udskriver kun datoen på labelen.
        Dato&tid Udskriver datoen og klokkeslættet på labelen.
        Tid Udskriver kun klokkeslættet på labelen.
        Tid&dato Udskriver klokkelættet og datoen på labelen.
      3. Tryk på OK.

• [Fremad]

Indstiller en fremtidig eller tidligere dato og et klokkeslæt.

1. Tryk på image eller image for at vælge [Fremad].
      2. Tryk på image eller image for at vælge [Til] og angive de værdier for dato og klokkeslæt, som du ønsker at bruge, og tryk derefter OK.
        Indstilling Beskrivelse
        Til Giver dig mulighed for at øge eller reducere værdierne for klokkeslæt og dato.
        Fra Udskriver det aktuelle klokkeslæt og datoen.
      3. Tryk på image eller image for at vælge år, måned, uge, dato, time eller minut.
      4. Tryk på image eller image for at ændre den aktuelle dato og klokkeslættet efter behov.
        image
        Du kan også indstille dato og klokkeslæt ved at indtaste tallene ved hjælp af tastaturet.
      5. Tryk på OK.