Indstil klokkeslæt og dato

Indstil klokkeslæt og dato i urindstillingen. Når klokkeslæt og dato er indstillet, kan du føje disse oplysninger til din label ved hjælp af funktionen Klokkeslæt og dato.
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Indstil ur], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at indstille året.
  5. Tryk på image eller image for at flytte til det næste felt.
  6. Tryk på image eller image for opdatering af felt.
  7. Tryk på OK.
BEMÆRK
  • Du kan også bruge enhedens taltaster til at skrive klokkeslæt og dato.
  • Klokkeslæt og dato er aktive, så snart du trykker på OK.
  • Hvis du vil sikkerhedskopiere indstillingerne for klokkeslæt og dato, selv når enheden ikke er tilsluttet en strømkilde, skal du installere to AA alkalinebatterier (LR6).