Hem > Skriva ut etiketter > Välj a klippalternativ > Tapeklippningsalternativ

Tapeklippningsalternativ

I tabellen Alternativ representerar dessa visuella mönster delar av din etikett, vilket illustreras i kolumnen Exempel.
image
Utskriftsområde
image
Marginal
image
Laminatmarginal
Inställning
Beskrivning
Exempel
Liten marg.

En marginal på 23 mm skrivs ut först och sedan skrivs varje etikett ut vilket lämnar en marginal på 2 mm före och efter texten.
  • När etikettlängden är 23 mm eller längre
    image
    1. Cirka 23 mm
    2. 2 mm
  • När etikettlängden är cirka 23 mm eller kortare
    image
    1. Cirka 23 mm
    2. 2 mm
Stor marg.

Den totala marginalen (laminatmarginal + etikettmarginal) är 25 mm på vardera sidan av etiketten.

image
  1. Cirka 23 mm
  2. 2 mm
Kedja

• Välj den här inställningen vid utskrift av flera etiketter med minimala marginaler.
  • Mata in tapen innan du använder tapeklipparen, annars kan en del av texten klippas bort. Försök inte att dra i tapen eftersom detta kan skada tapekassetten.
  • En marginal på 23 mm skrivs ut först och sedan skrivs varje etikett ut vilket lämnar en marginal på 2 mm före och efter texten.
image
  1. Cirka 23 mm
  2. 2 mm
  3. Klipposition
Inget klipp

• Välj den här inställningen om du skriver ut flera kopior av en etikett, eller när du använder påstrykbar tygtape eller andra specialtaper som inte går att klippa av med tapeklipparen i etikettskrivaren.
  • Mata in tapen innan du använder tapeklipparen, annars kan en del av texten klippas bort. Försök inte att dra i tapen eftersom detta kan skada tapekassetten.
  • När du använder specialtaper som inte går att klippa av med tapeklipparen i etikettskrivaren och tar du bort tapekassetten från etikettskrivaren och använder en sax för att klippa tapen.
image
  1. Cirka 23 mm
  2. 2 mm
Special tape
  • Välj den här inställningen vid användning av specialtape.
image
  1. Cirka 23 mm
  2. 2 mm
image
  • Om klippalternativet ställts in på [Inget klipp] eller [Kedja], stölls klippositionen in mitt på utskriftsområdet efter att den sista etiketten har skrivits ut. När [Börja mata?] visas på LCD-skärmen trycker du på OK för att mata tapen. Tryck på image för att återgå till textinmatningsskärmen.

• När klippalternativet är inställt på [Liten marg.], [Stor marg.], eller [Kedja], visas meddelandet [Klipp av tapen eller fortsätt med Enter.] efter utskrift och etikettskrivaren går in i läget Klippaus. Genom att trycka på spaken för tapeklipparen kan du klippa av tapen vid den position som du ställde in [Klipp- alt.] på.