Tapekuttealternativer

I tabellen for alternativer, representerer disse visuelle mønstre deler av etiketten din, som anvist i eksempelkolonnen.
image
Utskriftsområde
image
Marg
image
Laminere marg
Innstilling
Beskrivelse
Eksempel
Smal Marg

En marg på 23 mm skrives ut først. Deretter skrives hver etikett ut, med en marg på 2 mm før og etter teksten.
  • Når etikettlengden er ca. 23 mm eller mer
    image
    1. Ca. 23 mm
    2. 2 mm
  • Når etikettlengden er ca. 23 mm eller mindre
    image
    1. Ca. 23 mm
    2. 2 mm
Bred Marg

Den totale margen (laminatmarg + etikettmarg) er 25 mm på begge sider av etiketten.

image
  1. Ca. 23 mm
  2. 2 mm
Kjede

• Velg denne innstillingen når du skriver ut flere etiketter med minimumsmarg.
  • Mat tapen før du bruker tapekutteren, hvis ikke kan deler av teksten bli kuttet av. Ikke dra i tapen, da dette kan skade tapekassetten.
  • En marg på 23 mm skrives ut først. Deretter skrives hver etikett ut, med en marg på 2 mm før og etter teksten.
image
  1. Ca. 23 mm
  2. 2 mm
  3. Kutteposisjon
Ikke snitt

• Velg denne innstillingen når du skriver ut flere eksemplarer av en etikett, eller når du bruker påstrykbar tøytape eller annen spesialtape som ikke kan kuttes av tapekutteren til etikettskriveren.
  • Mat tapen før du bruker tapekutteren, hvis ikke kan deler av teksten bli kuttet av. Ikke dra i tapen, da dette kan skade tapekassetten.
  • Ved bruk av spesialtape som ikke kan kuttes av tapekutteren til etikettskriveren, tar du tapekassetten ut av etikettskriveren og bruker saks til å kutte tapen.
image
  1. Ca. 23 mm
  2. 2 mm
Spesial tape
  • Velg denne innstillingen når du bruker spesialtape.
image
  1. Ca. 23 mm
  2. 2 mm
image
  • Når kuttealternativet er satt til [Ikke snitt] eller [Kjede], angis kutteposisjonen til midten av utskriftsområdet etter at den siste etiketten er skrevet ut. Når [Begynne å mate?] vises på LCD-skjermen, trykker du på OK for å mate tapen. Trykk på image for å gå tilbake til tekstinnskrivningsskjermen.

• Når kuttealternativet er satt til [Smal Marg], [Bred Marg] eller [Kjede], vises meldingen [Kutt teipen eller velg Enter for å fortsette.] etter utskrift, og etikettskriveren går til modusen kutte-pause. Ved å trykke på tapekutterhendelen kan du kutte tapen i posisjonen du angir i [Snttvlg].