Koti > Ennen tarratulostimen käyttämistä > Tavaramerkit ja lisenssit

Tavaramerkit ja lisenssit

• Android on Google LLC:n tavaramerkki.
  • Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
  • Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Brother Industries, Ltd. käyttää niitä luvanvaraisesti. Muut tavaramerkit ja tuotenimet kuuluvat niiden omistajille.
  • QR Code on DENSO WAVE INCORPORATEDIN rekisteröity tavaramerkki.
  • Mac, iPad, iPhone ja iPod touch ovat Apple Inc. -yhtiön tavaramerkkejä.
  • QR Code Generating Program Copyright © 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Osan tämän ohjelmiston tekijänoikeuksista omistaa The FreeType Project. Copyright © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Kaikki oikeudet pidätetään.

Brotherin tuotteissa, liittyvissä tavaramerkeissä ja muussa materiaalissa olevat yritysten tavaramerkit ja tuotteiden nimet ovat kaikki kyseisten yritysten tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.