Tärkeä huomautus

• Tämän käyttöoppaan sisältöä ja tämän tarratulostimen teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.
  • Brother pidättää oikeuden tehdä muutoksia tämän käyttöoppaan tietoihin ja materiaaliin ilman erillistä ilmoitusta eikä ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien välilliset vahingot), jotka johtuvat tässä kuvattujen ohjeiden noudattamisesta, mukaan lukien muun muassa kirjoitusvirheet ja muut julkaisuihin liittyvät virheet.
  • Tämä tarratulostin ei tue langatonta yhteyttä.
  • Tämän oppaan näyttökuvat voivat vaihdella tietokoneen käyttöjärjestelmän, tuotteen mallin ja ohjelmiston version mukaan.
  • Ennen kuin käytät tarratulostinta, lue turvallisuus- ja käyttötiedot kaikista tarratulostimen mukana toimitetuista käyttöoppaista.
  • Piirroksissa esitetty tarratulostin voi olla erilainen kuin oma tarratulostimesi.
  • Käytettävissä olevat tarvikkeet saattavat vaihdella maan tai alueen mukaan.
  • Suosittelemme P-touch Editorin uusimman version käyttämistä.
  • Voit pitää tarratulostimen toimintakyvyn ajan tasalla käymällä sivustossa support.brother.com, jossa voit tarkistaa viimeisimmät laiteohjelmiston päivitykset. Muussa tapauksessa jotkin tarratulostimesi toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä.
  • Kun vaihdat tai poistat tarratulostimesi käytöstä, Brother suosittelee, että poistat kaikki henkilökohtaiset tiedot palauttamalla sen tehdasasetuksiin.