Koti > Tarran muokkaaminen > Tekstimuistutuksen käyttö yleisten sanojen automaattisen täyttämiseen > Tekstimuistutuksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Tekstimuistutuksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Vastaavat mallit:PT‑D460BT
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tekstimuistutus], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image valitaksesi [Päälle/Pois]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina image tai image valitaksesi [Päälle]- tai [Pois]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.