Koti > Tarran muokkaaminen > Tekstimuistutuksen käyttö yleisten sanojen automaattisen täyttämiseen

Tekstimuistutuksen käyttö yleisten sanojen automaattisen täyttämiseen

Vastaavat mallit:PT‑D460BT
Voit tallentaa usein käytettyä tekstiä tai lauseita tarratulostimeesi, jotta ne voidaan noutaa nopeasti tarroissasi käyttöä varten. Tekstimuistutus-ominaisuuden asetus on oletusarvoisesti [Päälle].

image

1. Kirjoita merkki (esimerkki ”B”).
  2. Paina OK-painiketta.
    Tarratulostin näyttää luettelon aiemmin käytetyistä ”B”-kirjaimella alkavista sanoista, jollainen on esimerkiksi ”Brother”.
  3. Valitse haluamasi sana painamalla image tai image.
  4. Tuo koko sana tarvittaessa näkyviin painamalla image-painiketta.
    Palaa sanaluetteloon painamalla image-painiketta.
  5. Paina OK-painiketta.
Jos haluat sulkea sanojen luettelon ja palata tekstinsyöttönäyttöön, paina image-kuvaketta.