Koti > Tarran muokkaaminen > Merkkimääritteiden asettaminen > Merkkimääritteiden käyttäminen merkkiin

Merkkimääritteiden käyttäminen merkkiin

Kun muotoilet tekstiäsi, voit esikatsella merkkimääritevalintojasi nestekidenäytössä.

PT-D410

1. Kirjoita haluamasi teksti.
  2. Paina image -painiketta.
  3. Valitse määrite painamalla image tai image.
  4. Määritä kyseisen määritteen arvo painamalla image tai image.

PT-D460BT

1. Kirjoita haluamasi teksti.
  2. Paina image -painiketta.
  3. Valitse määrite painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Määritä kyseisen määritteen arvo painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Voit palata tekstinsyöttönäyttöön painamalla image-painiketta.