Koti > Tarrojen luonti ja tulostus tietokoneella > Tarrojen luominen P-touch Editorilla (Windows)

Tarrojen luominen P-touch Editorilla (Windows)

Jos haluat käyttää tarratulostintasi Windows-tietokoneen kanssa, asenna P-touch Editor ja tulostinohjain.

Uusimmat ohjaimet ja ohjelmistot saat siirtymällä mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother-tukisivustossa osoitteessa support.brother.com.

1. Käynnistä P-touch Editor image.
    • Windows 11:

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

*Brother P-touch -kansio on luotu tai sitä ei ole luotu; tämä vaihtelee tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaan.

• Windows 10:

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

• Windows 8.1:

Napsauta P-touch Editor-kuvaketta Sovellukset-näytössä tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat avata aiemmin luodun asettelun, valitse Avaa (4).
    • Luo uusi asettelu napsauttamalla Uusi tarra -välilehteä ja Uusi tarra -painiketta (1).
    • Voit luoda uuden asettelun käyttämällä ennalta määritettyä asettelua napsauttamalla Uusi tarra -välilehteä ja luokkapainiketta (2), valitsemalla mallin ja napsauttamalla sitten Luo-painiketta (3).