Koti > Tarrojen luonti ja tulostus tietokoneella > Tarrojen luonti ja tulostus P-touch Editorilla (Mac)

Tarrojen luonti ja tulostus P-touch Editorilla (Mac)

Lataa ja asenna P-touch Editor Mac-tietokoneellesi App Storesta.

Jos haluat käyttää tarratulostintasi Mac-tietokoneesi kanssa, asenna P-touch Editor.

1. Kaksoisosoita Macintosh HD>Ohjelmat ja kaksoisosoita sitten Brother P-touch Editor -kuvaketta.
  2. Kun P-touch Editor käynnistyy, valitse malli napsauttamalla New (Uusi) -painiketta, luo uusi asettelu tai avaa aiemmin luotu asettelu.
    image
  3. Valitse tulostusasetukset.
  4. Osoita Print (Tulosta)-kuvaketta.