Koti > Tarran muokkaaminen > Viivakooditarran luonti > Viivakoodien luominen ja tulostaminen

Viivakoodien luominen ja tulostaminen

Tarratulostinta ei ole suunniteltu pelkästään viivakooditarrojen luontia varten. Tarkista aina, että viivakoodien lukulaite pystyy lukemaan viivakooditarrat.

Parhaat tulokset saat tulostamalla viivakooditarrat mustalla musteella valkoiselle pohjalle. Jotkin viivakoodien lukulaitteet eivät ehkä pysty lukemaan viivakooditarroja, jotka on luotu käyttäen värillistä nauhaa tai mustetta.

Tarraan voidaan tulostaa enintään viisi viivakoodia.

HUOMAUTUS
  • Käytä [Suuri]-asetusta [Leveys]-ominaisuudelle aina kun se on mahdollista. Jotkin viivakoodien lukulaitteet eivät ehkä pysty lukemaan viivakooditarroja, jotka on luotu käyttäen [Pieni]-asetusta.
  • Suuren viivakooditarramäärän jatkuva tulostus voi ylikuumentaa tulostuspään, mikä saattaa heikentää tulostuslaatua.
  • Symbolit ovat käytettävissä vain CODE39-, CODE128-, CODABAR- ja GS1-128-protokollissa.
  • ”Varmiste” on käytettävissä vain CODE39-, I-2/5- ja CODABAR-protokollissa.

PT-D410

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Viivakoodin asetus], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse määrite painamalla image tai image.
  4. Määritä kyseisen määritteen arvo painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Syötä viivakooditiedot. Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet
  6. Paina image -painiketta.
  7. Valitse merkki painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  8. Paina OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Valitse määrite painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Syötä viivakooditiedot. Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet
  4. Paina image -painiketta.
  5. Valitse merkki painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Paina OK-painiketta.