Koti > Tarran muokkaaminen > Lohkon asetteluiden käyttäminen

Lohkon asetteluiden käyttäminen

Voit valita erilaisia lohkon asetteluja nauhan koon mukaan tekstirivien järjestämiseksi tarraasi. Valitse yksi Lohkon asettelu -vaihtoehdoista, kirjoita tekstiä ja käytä sitten tarvittaessa tekstimuotoilua. Jos haluat nähdä, mitä vaihtoehtoja on käytettävissä käytettävälle nauhalle imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Lohkon asetteluasetukset.

PT-D410

Esimerkki – Kotelomerkintä 1:

Esimerkki – Kotelomerkintä 1:
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Lohkotarrat], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse haluamasi nauhan leveys painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse haluamasi lohkon asettelu painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse tekstimäärite painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Syötä haluamasi teksti ja paina sitten OK-painiketta.
  7. Toista nämä vaiheet jokaiselle tekstikentälle ja paina sitten OK-painiketta.
  8. Paina OK-painiketta, jos haluat tuoda tulostusvalikon näyttöön.
  9. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse [Tulosta] ja paina sitten OK-painiketta.
    • Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
      image
    Asetus
    Kuvaus
    Muokkaa

Muuta tekstiä.

Tallenna

Tallenna tarra.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tiedostomuistin käyttäminen.

Peruuta

Peruuta mallin tulostus.

Esikatselu

Esikatsele tarraa ennen tulostamista.

Tulostusasetukset

Valitse tulostusasetukset.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tarrojen tulostaminen.

10. Valitse tulostettavien tarrojen määrä painamalla image tai image ja paina sitten image tai OK.
image

Jos nykyisen tarranauhakasetin leveys ei vastaa valitulle asettelulle asetettua leveyttä, näyttöön tulee virhesanoma, kun yrität tulostaa tarran. Kuittaa virhesanoma painamalla image -painiketta tai mitä tahansa muuta painiketta ja lisää sitten oikea tarranauhakasetti.

PT-D460BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Autom. muotoilu], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Lohkotarrat], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse haluamasi nauhan leveys painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse haluamasi lohkon asettelu painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Syötä haluamasi teksti ja paina sitten OK-painiketta.
  7. Toista nämä vaiheet jokaiselle tekstikentälle ja paina sitten OK-painiketta.
  8. Paina OK-painiketta, jos haluat tuoda tulostusvalikon näyttöön.
  9. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse [Tulosta] ja paina sitten OK-painiketta.
    • Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
      image
    Asetus
    Kuvaus
    Muokkaa

Muuta tekstiä.

Tallenna

Tallenna tarra.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tiedostomuistin käyttäminen.

Valikko

Muuta Kirjasin-, Tasaa- tai Kehys-asetuksia.

Esikatselu

Esikatsele tarraa ennen tulostamista.

Tulostusasetukset

Valitse tulostusasetukset.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tarrojen tulostaminen.

10. Valitse tulostettavien tarrojen määrä painamalla image tai image ja paina sitten image tai OK.
image

Jos nykyisen tarranauhakasetin leveys ei vastaa valitulle asettelulle asetettua leveyttä, näyttöön tulee virhesanoma, kun yrität tulostaa tarran. Kuittaa virhesanoma painamalla image -painiketta tai mitä tahansa muuta painiketta ja lisää sitten oikea tarranauhakasetti.