Koti > Vianmääritys > Tarratulostimen asetusten palauttaminen > Asetusten palautus käyttäen nestekidenäyttöä

Asetusten palautus käyttäen nestekidenäyttöä

Vastaavat mallit:PT‑D460BT
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Nollaa], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Näytä palautusmenetelmä painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    Näyttöön tulee sanoma, joka pyytää vahvistamaan palautustoiminnon.
  5. Paina OK-painiketta.
image

Jos käytät asetusten palautusasetusta [Nollaa kaikki asetukset] tai [Tehdasasetukset], sinun on asetettava uudelleen oletuskielesi asetusten palauttamisen jälkeen.

Asetusten palauttamisen vaihtoehdot Tiedot
Nollaa kaikki asetukset

Tiedostomuistia EI ole tyhjennetty.

Asetustiedot poistetaan, ja kaikki asetukset palautetaan tehdasasetuksiin.

Tyhjennä kaikki sisältö

Tiedostomuisti on tyhjennetty.

Asetustietoja EI ole tyhjennetty, ja asetukset pysyvät nykyisin määritetyn laisina.

Tehdasasetukset

Tiedostomuisti, tarrat ja mukautetut asetukset palautetaan tehdasasetuksiin.