Koti > Vianmääritys > Tarratulostimen asetusten palauttaminen > Tulostimen tehdasasetusten palauttaminen

Tulostimen tehdasasetusten palauttaminen

Vastaavat mallit:PT‑D410
HUOMAUTUS
Kaikki teksti, muotoiluasetukset, asetukset ja tallennetut tarratiedostot poistetaan, kun palautat tarratulostimen alkuasetukset.

Kieli- ja mittayksikköasetukset poistetaan myös.

1. Katkaise tarratulostimesta virta.
  2. Paina image- ja image -painiketta pitkään.
  3. Pidä image- ja image -painikkeita painettuina, paina kerran image -painiketta ja päästä sitten irti image- ja image -painikkeista.
    HUOMAUTUS
    Vapauta image -painike ennen muiden painikkeiden vapauttamista.