Koti > Tarran muokkaaminen > Viivakooditarran luonti > Viivakoodin ja viivakooditietojen muokkaaminen tai poistaminen

Viivakoodin ja viivakooditietojen muokkaaminen tai poistaminen

Viivakoodin poistaminen tarrasta

1. Sijoita kohdistin viivakoodin oikealle puolelle tietojensyöttönäytössä.
  2. Paina image -painiketta.

Viivakooditietojen muokkaaminen

PT-D410

1. Voit muokata viivakoodimääritteitä ja viivakooditietoja sijoittamalla kohdistimen viivakoodin alle tietojensyöttönäytössä.
  2. Avaa Viivakoodiasetukset-näyttö painamalla image.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Viivakoodin asetus], ja paina sitten OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Voit muokata viivakoodimääritteitä ja viivakooditietoja sijoittamalla kohdistimen viivakoodin vasemmalle puolelle tietojensyöttönäytössä.
  2. Avaa Viivakoodiasetukset-näyttö painamalla image.