Home > Labels afdrukken > Een snijoptie selecteren > Opties voor het afsnijden van de tape

Opties voor het afsnijden van de tape

In de tabel Opties geven deze visuele patronen de verschillende delen van het label aan (zoals aangegeven in de kolom Voorbeeld).
image
Afdrukgebied
image
Marge
image
Lamineermarge
Instelling
Beschrijving
Voorbeeld
Smalle marge

Er wordt eerst een marge van 23 mm afgedrukt en vervolgens wordt elk label afgedrukt met een marge van 2 mm voor en na de tekst.
  • Als de labellengte circa 23 mm of meer is
    image
    1. Circa 23 mm
    2. 2 mm
  • Als de labellengte circa 23 mm of minder is
    image
    1. Circa 23 mm
    2. 2 mm
Brede marge

De totale marge (lamineermarge + labelmarge) is aan beide kanten van het label 25 mm.

image
  1. Circa 23 mm
  2. 2 mm
Kettng

• Selecteer deze instelling als u meerdere labels met een minimale marge wilt afdrukken.
  • Voer de tape in voordat u de tapesnijder gebruikt, anders wordt een deel van de tekst afgekapt. Trek niet aan de tape. Dit kan de tapecassette beschadigen.
  • Er wordt eerst een marge van 23 mm afgedrukt en vervolgens wordt elk label afgedrukt met een marge van 2 mm voor en na de tekst.
image
  1. Circa 23 mm
  2. 2 mm
  3. Afsnijpositie
Geen snede

• Selecteer deze instelling bij het afdrukken van meerdere exemplaren van een label, of bij gebruik van textielopstrijktape of andere speciale tape die niet door de tapesnijder van de labelprinter kan worden afgesneden.
  • Voer de tape in voordat u de tapesnijder gebruikt, anders wordt een deel van de tekst afgekapt. Trek niet aan de tape. Dit kan de tapecassette beschadigen.
  • Bij gebruik van speciale tape die niet door de tapesnijder van de labelprinter kan worden afgesneden, moet u de tapecassette uit de labelprinter verwijderen en een schaar gebruiken om de tape af te knippen.
image
  1. Circa 23 mm
  2. 2 mm
Spec. tape
  • Selecteer deze instelling als u speciale tape gebruikt.
image
  1. Circa 23 mm
  2. 2 mm
image
  • Als de snijoptie is ingesteld op [Geen snede] of [Kettng], wordt de afsnijpositie in het midden van het afdrukgebied ingesteld nadat het laatste label is afgedrukt. Druk als [Invoer starten?] op het LCD-scherm wordt weergegeven op OK om de tape door te voeren. Druk op image om terug te keren naar het tekstinvoerscherm.

• Als de snijoptie is ingesteld op [Smalle marge], [Brede marge] of [Kettng], wordt het bericht [Snij tape of druk Enter om door te gaan.] na het afdrukken op het scherm weergegeven en gaat de labelprinter in de modus Afsnijden onderbreken. Met de hendel van de tapesnijder kunt u de tape afsnijden op de positie die u hebt ingesteld bij [Snij- optie].