Home > De labelprinter installeren > De achtergrondverlichting in- of uitschakelen

De achtergrondverlichting in- of uitschakelen

Gerelateerde modellen:PT‑D460BT
Door de achtergrondverlichting uit te schakelen bespaart u energie.

De standaardinstelling voor de achtergrondverlichting is [Aan].

1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [In- stellingen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om [Achtergrondverlichting] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om [Aan] of [Uit] te selecteren en druk vervolgens op OK.
OPMERKING
  • De achtergrondverlichting wordt automatisch uitgeschakeld als het apparaat bepaalde tijd niet wordt gebruikt.
  • De achtergrondverlichting wordt tijdens het afdrukken uitgeschakeld.