Hjem > Fejlfinding > Nulstil labelprinteren > Nulstil ved hjælp af displayet

Nulstil ved hjælp af displayet

Relaterede modeller:PT‑D460BT
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Nulstil], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist metoden til nulstilling, og tryk derefter på OK.
    Der vises en meddelelse, hvor du bliver bedt om at bekræfte din indstilling til nulstilling.
  5. Tryk på OK.
image

Hvis du bruger nulstillingsindstillingerne [Nulstil alle indstillinger] eller [Fabriksindstilling], skal du indstille dit foretrukne standardsprog igen efter nulstillingen.

Nulstil indstillinger Detaljer
Nulstil alle indstillinger

Filhukommelsen ryddes IKKE.

Indstillingsdata slettes og alle indstillinger nulstilles til fabriksindstillingen.

Slet alt indhold

Filhukommelsen ryddes.

Indstillingsdata ryddes IKKE, og indstillingerne forbliver, som de er konfigureret i øjeblikket.

Fabriksindstilling

Filhukommelse, labels og brugerdefinerede indstillinger nulstilles til deres fabriksindstillinger.