Hjem > Opsætning af din labelprinter > Aktiver eller deaktiver Bluetooth

Aktiver eller deaktiver Bluetooth

Relaterede modeller:PT‑D460BT
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Bluetooth], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Bluetooth (Til/Fra)], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge [Til] eller [Fra], og tryk derefter på OK.
    Når du vælger [Til], vises Bluetooth-ikonet på Displayet.
image
  • Du kan også aktivere eller deaktivere Bluetooth ved at trykke på image og image samtidigt, når Startskærmbilledet vises.
  • Indstil automatisk genforbindelsestilstand for Bluetooth til Til eller Fra, når du slutter labelprinteren til din mobilenhed.