Isæt batterier

For at sikre backup af hukommelsen anbefales det at bruge seks nye AA-alkalinebatterier (LR6) sammen med lysnetadapteren.
BEMÆRK
  • For at sikre beskyttelse og backup af labelprinterens hukommelse, når lysnetadapteren ikke er tilsluttet, skal AA-alkalinebatterierne være installeret i labelprinteren.
  • Hvis der slukkes for strømmen i mere end to minutter, ryddes alle tekst- og formateringsindstillinger. Hvis der er tekstfiler gemt i hukommelsen, vil disse også blive ryddet.
  • Fjern batterierne, hvis du ikke har til hensigt at bruge labelprinteren i en længere periode.
  • Bortskaf batterierne på et passende indsamlingssted, og ikke sammen med det almindelige husholdningsaffald. Sørg for at overholde alle gældende nationale og lokale regler.
  • Ved opbevaring eller bortskaffelse af batterierne skal de pakkes ind (f.eks. med cellofantape som vist) for at forhindre, at de kortslutter.

image

1. Cellofantape
    2. Alkalinebatteri
  1. Åbn batteridækslet.
    image
  2. Isæt seks nye AA-alkalinebatterier (LR6).
    Sørg for, at de er isat i den korrekte retning.
    image
  3. Luk batteridækslet.
    image

Følg isætningsproceduren i omvendt rækkefølge for at fjerne batterierne.