Hjem > Rediger en label > Brug tekstpåmindelse til at autofuldføre almindelige ord

Brug tekstpåmindelse til at autofuldføre almindelige ord

Relaterede modeller:PT‑D460BT
Du kan gemme ofte anvendte tekster eller sætninger i din labelprinter, så du hurtigt kan finde dem frem og bruge dem i dine labels. Som standard er funktionen tekstpåmindelse indstillet til [Til].

image

1. Skriv et tegn (f.eks. “B“).
  2. Tryk på OK.
    Labelprinteren viser en liste over ord, der begynder med bogstavet “B“, f.eks. “Brother“.
  3. Tryk på image eller image for at vælge det ønskede ord.
  4. Tryk på image for at vise hele ordet, hvis nødvendigt.
    Tryk på image for at vende tilbage til listen over ord.
  5. Tryk på OK.
Tryk på image for at lukke listen over ord, og gå tilbage til skærmen for tekstindtastning.